Cautare

10652 de rezultate pentru "declaratie politica moga tineret" (4.09 secunde)
Tudor Opris a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (USR), Filiala Bucuresti - Literatura pentru Copii si Tineret. ... A reprezentat 20 de ani sectia literaturii pentru copii si tineret in biroul de conducere al Uniunii Scriitorilor, potrivit site-ului USR.
Intors in tara dupa o perioada lunga, cu ocazia Festivalului Enescu in deschiderea caruia a concertat, Christian Badea, celebrul dirijor cu o cariera internationala impresionanta va sustine un concert, cu un concept inedit pe 29 octombrie, la Ateneul Roman, impreuna cu Orchestra Romana de Tineret.
Senatorul Haralambie Vochitoiu a sustinut o declaratie politica intitulata:
Asta in conditiile in care Adrian Nastase a fost cel care v-a convins sa intrati in politica. ... Da, Adrian Nastase m-a convins sa intru in politica.
Cred ca nu s-au schimbat foarte multe lucruri din 1990 incoace, lucruri foarte serioase cu privire la pozitionarea politica. ... Peste tot stanga se bazeaza pe tineret. La noi, din pacate, nu avem un sistem serios, sincer si eficient de promovare a tineretului, de deschidere spre tineret.
D 220 "Declaratie privind venitul estimat", care trebuia depusa de persoanele fizice care la sfarsitul anului 2007 au realizat venituri din cedarea folosintei bunurilor, din derularea unui numar mai mare de cinci contracte de inchiriere sau subinchiriere, venituri care in conformitate cu prevederile OMEF 2371/2007 vor fi incluse in categoria veniturilor din activitati independente;
In politica am intrat cu o stare ca lumea, nu am fost persoana care sa se ridice prin partid sau sa se realizeze material venind intr-o institutie publica. ... Parca nu ar mai exista tineret, oameni de valoare.
Deputatul Iulian Barsan (PD-L) activeaza in Comisia pentru InvatamA¢nt, Stiinta, Tineret si Sport. ... In trei ani de zile acesta a avut 10 luari de cuvant, a facut o declaratie politica, a initiat 13 propuneri legislative, si s-a evidentiat prin trei intrebari si interpelari.
Parlamentul a adoptat miercuri, cu majoritate de voturi, intr-o sedinta comuna a celor doua Camere, o DECLARATIE prin care Legislativul se angajeaza cu fermitate sa serveasca exclusiv natiunea pe care o reprezinta, opinia structurata si legala a societatii romanesti fiind exprimata in mod legitim si cu exclusivitate de Parlament.
Este o obligatie morala si politica a Romaniei si a romanilor sa lupte pentru ca familiile noastre de la est de Prut sa revina acasa in Europa", spune Basescu.
Organizatia de Tineret a Partidului Romania Mare - filiala Constanta este, in acest moment, in plin proces de actualizare a bazei de date, prin care se urmareste identificarea exacta a membrilor care sunt activi, cu cotizatia la zi, a declarat Magdalena Cusa, secretarul coordonator la municipiu a OTRM Constanta.
Senatoarea Doina Elena Federovici a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "REDUCEREA SOMAJULUI IN RANDUL TINERILOR, PRIORITATE PENTRU GUVERNUL PONTA", pe care o puteti citi in continuare.
Presedintele Comisiei de invatamant, stiinta, tineret si sport, fostul ministru al educatiei Ecaterina Andronescu a raspuns intrebarilor legate de reparatia scolilor din judet si celor pe tema transportului elevilor.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Prezenta declaratie constituie, acum, in procesul de definitivare a bugetului, un element in favoarea sustinerii problemei ce preocupa un larg segment de parinti si anume:
Deputatul Liviu Codarla a semnat ultima declaratie de avere acum doua saptamani.
nu au depus nicio declaratie la doua termene de declarare consecutive; ... formularul 100 "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul de stat"; formularul 102 - "Declaratie privind obligatiile de plata la bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale"; formularul 103 "Declaratie privind accizele";
Am sa te fut Am sa te fut, Nu este o amenintare, este o promisiune E o declaratie de dragoste pe romaneste Care la inceput te revolta, apoi te incita, Nici macar faptul de a iti spune ca te iubesc Nu iti provoaca asemenea stari Cand te ia cu frig, cand iti e cald si iti tremura genunchii.
Senatorul Augustin Constantin MITU a sustinut o declaratie politica intitulata " Sa-i implicam pe tineri in democratie ! ... interesul ingrijorator de redus al tinerilor pentru politica, pentru cunoasterea institutiilor statului, chiar a drepturilor si libertatilor lor cetatenesti si pentru asumarea de responsabilitati in cadrul comunitatilor.
Secretarul general al Organizatiei de Tineret a PD-L, Elena Basescu, a anuntat ca va demisiona din partid si ca va candida ca independent la alegerile europarlamentare pentru ca tatal ei sa nu fie acuzat de nepotism, iar PD-L sa nu "aleaga" intre ea si intelectuali, urmand sa revina in PD-L dupa alegerile din 7 iunie.Elena Basescu si-a anuntat demisia ieri, printr-o declaratie in care a sustinut ca impotriva ei a inceput o campanie de presa din care au de pierdut tatal ei, presedintele Traian Basescu, si PD-L.
Cei doi presedinti ai organizatiilor studentesti sustin ca acest protocol a fost creat pentru ca, indiferent de orientarea lor politica, studentii se confrunta cu aceleasi probleme.
google-analytics.com